
Ja takk, meld meg på (gratis)
Jordbærfromasj du lager på 1-2-3
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Heldigvis kommer det flere sukkerfrie produkter på markedet som gjør sukkerfri matlaging enklere. I denne desserten har vi brukt Monster sukkerfri jordbærgelé og blandet dette med litt ekstra jordbær og pisket krem.
Du kan la være å bruke fryste jordbær dersom du ønsker færre ingredienser. Da må du øke vannmengden med 2 dl.
Varier gjerne smaken på desserten ved å bruke sitron– eller bringebærgelé. Du kan også tilsette ferskpresset sitron og andre bær etter ønske. Smak litt på røren før du heller den i glass for å sjekke at den er søt nok.
Bruker du ekstra sitronsaft trengs det gjerne litt mer søtning. Sukrinmelis er et godt alternativ når du bare trenger noen ekstra spiseskjeer søtning.
Er du på utkikk etter flere lavkarbo desserter finner du mange alternativer her.

Lavkarbo jordbærfromasj
Skriv ut Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 200 gram fryste jordbær
- 2 dl vann
- 1 pakke Monster sukkerfri jordbærgelé
- 3 dl kremfløte
Fremgangsmåte
- Kok opp vann og frosne jordbær i en kjele. Kok frem til bærene blir myk.
- Rør inn gelépulver og kjør blandingen i en blender. Avkjøl til romtemperatur.
- Pisk kremfløte til krem før du rører inn den flytende geléen.
- Hell røren i en stor serveringsskål eller små skåler.
- Sett i kjøleskap i minimum én time.
- Topp gjerne desserten med pisket krem, friske jordbær og raspet sukkerfri sjokolade.