Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo blondie kuler

Lavkarbo blondiekuler

Allergener: Melk, Nøtter
Tid: 1 time 30 minutter
Porsjoner: 1 batch (1 batch gir 10 stk.)
Kalorier: 152kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Fremgangsmåte

  • Smelt mandelsmør og hvit sjokolade sammen over vannbad. Når alt har smeltet sammen rører du inn sukrinsirup caramel.
  • Form kuler i den størrelsen du ønsker. Vi brukte vekt og laget hver kule av ca. 20 gram deig. Legg kulene på et skjærebrett dekket med bakepapir og sett i kjøleskap i 30 minutter.
  • Smelt hvit sjokolade over vannbad.
  • Dypp kulene i hvit sjokolade og legg de tilbake på bakepapiret. Denne prosessen Gjør du enkelt med to gafler. La de renne godt av seg før du legger de på brettet.
  • Sett brettet tilbake i kjøleskap og la de stå til den hvite sjokolade har stivnet.
  • Smelt mørk sjokolade over vannbad. Hell sjokoladen i ene hjørnet av en brødpose og klipp av et lite hull. Sirkle sjokoladen over kulene i det mønsteret du ønsker. La sjokoladen stivne før du serverer godsakene.

Merknader

Oppbevares i kjøleskap. 

Næringsinnhold

Kalorier: 152kcal | Karbohydrater: 3.9g | Protein: 5g | Fett: 12g