Tid: 1 time time 30 minutter minutter
Porsjoner: 1 batch (1 batch gir 10 stk.)
Kalorier: 152kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 85 g mandelsmør
- 85 g hvit sjokolade uten sukker
- 25 g SukrinSirup caramel
Topping
- 85 g hvit sjokolade uten sukker
- 30 g mørk sjokolade uten sukker
Smelt mandelsmør og hvit sjokolade sammen over vannbad. Når alt har smeltet sammen rører du inn sukrinsirup caramel.
Form kuler i den størrelsen du ønsker. Vi brukte vekt og laget hver kule av ca. 20 gram deig. Legg kulene på et skjærebrett dekket med bakepapir og sett i kjøleskap i 30 minutter.
Smelt hvit sjokolade over vannbad.
Dypp kulene i hvit sjokolade og legg de tilbake på bakepapiret. Denne prosessen Gjør du enkelt med to gafler. La de renne godt av seg før du legger de på brettet.
Sett brettet tilbake i kjøleskap og la de stå til den hvite sjokolade har stivnet.
Smelt mørk sjokolade over vannbad. Hell sjokoladen i ene hjørnet av en brødpose og klipp av et lite hull. Sirkle sjokoladen over kulene i det mønsteret du ønsker. La sjokoladen stivne før du serverer godsakene.
Kalorier: 152kcal | Karbohydrater: 3,9g | Protein: 5g | Fett: 12g