Gå tilbake
+ porsjoner
Caprese med balsamicoglasur

Caprese med balsamicoglasur

Allergener: Melk, Sulfitter
Tid: 10 minutter
Porsjoner: 1 porsjon
Kalorier: 533kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 1 fersk mozzarella (125 gram)
  • 1,5 tomat
  • 1 neve fersk basilikum
  • 2 ss extra virgin olivenolje
  • 2 ts balsamicoglasur
  • 1 klype flaksalt

Fremgangsmåte

  • Tørk mozzarellaen med kjøkkenpapir før du deler den i tynne skiver. Vask tomaten før du deler den i tynne skiver. Riv av basilikumblader fra planten. Legg dette lagvis på et fat.
  • Sirkle over extra virgin olivenolje og balsamicoglasur. Smak til med flaksalt.

Næringsinnhold

Kalorier: 533kcal | Karbohydrater: 11.8g | Protein: 36g | Fett: 37g