Gå tilbake
+ porsjoner
Balsamicoglasur

Balsamicoglasur

Allergener: Sulfitter
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 10 teskjeer
Kalorier: 11kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 1 dl balsamicoeddik
  • 1 ts Finesse bakesukker

Fremgangsmåte

  • Bland ingrediensene i en liten kjele og kok opp. Skru ned temperaturen til du ser at det bobler i massen. La putre i ca. 15 minutter. Koker det for hardt fordamper mye av væsken og du får en veldig konsentrert glasur, vær derfor påpasselig med at det ikke koker for mye.
  • Glasuren er fremdeles flytende når den er kald. Hell på en beholder og avkjøl i kjøleskap.
  • Rør godt i glasuren før servering.

Næringsinnhold

Kalorier: 11kcal | Karbohydrater: 2,2g | Protein: 0g | Fett: 0g