Gå tilbake
+ porsjoner
Frukt- og bærbrett med kremostdipp

Frukt-og bærbrett med kremostdipp

Allergener: Melk
Tid: 20 minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 538kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 125 gram store blåbær
  • 250 gram bringebær
  • 400 gram jordbær
  • 300 gram cantaloupe melon (vekt uten skall og frø)
  • 200-300 gram spekemat (kan utelates)

Kremostdipp med pasjonsfrukt

  • 2 dl kremfløte
  • 200 gram kremost naturell
  • 3 pasjonsfrukt
  • 0,5 stk sitron, saften
  • 4 ss sukrinmelis

Fremgangsmåte

  • Vask bærene før du danderer de på serveringsbrett. Kutt melon i tynne skiver og legg på brettet. Legg spekemat etter ønske på brettet.
  • Del pasjonsfrukt i to og skrap ut fruktkjøttet. Kjør blandingen noen runder i en foodprosessor for å gjøre blandingen flytende. Sil bort stenene og kast dette.
  • Pisk kremfløte, kremost, pasjonsfruktsaft, sitronsaft og sukrinmelis til fast krem. Smak til med eventuelt mer søtning. Legg kremostdippen i en skål som serveres med frukt- og bærbrettet.

Næringsinnhold

Kalorier: 538kcal | Karbohydrater: 20g | Protein: 21g | Fett: 40g