Gå tilbake
+ porsjoner
Omelett med roastbiff og blåmuggost

Omelett med blåmuggost og roastbiff

Allergener: Egg, Melk
Tid: 20 minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 412kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 5 egg
  • 1 klype tørket rosmarin eller timian
  • Salt og pepper
  • Meierismør eller olje til steking
  • 40 g roastbiff
  • 15 g gresskarkjerner
  • 25 g blåmuggost
  • 20 g vårløk
  • Syltet rødløk etter ønske

Fremgangsmåte

  • Varm smør eller olje i en stekepanne til medium temperatur.
  • Pisk egg, rosmarin/timian, salt og pepper luftig i en bolle.
  • Hell røren i stekepannen og la ligge til den blir fast. Legg over blåmuggost i klatter og skivet vårløk på ene halvdelen. Vipp over den andre halvdelen slik at du får en halvmåne.
  • Del omeletten i to. Legg på fat og topp med roastbiff og strø over gresskarkjerner.
  • Server gjerne med en enkel salat. Syltet rødløk passer godt som topping.

Merknader

Næringsinnhold

Kalorier: 412kcal | Karbohydrater: 1,4g | Protein: 30g | Fett: 31g