Sett stekeovnen på over- og undervarme på 200 grader.
Kutt sjalottløk og rødløk i båter. Bruker du store tomater deler du de i fire båter. Legg i en ildfast form med de andre grønnsakene og fetaost. Sirkle over olivenolje og dryss over salt og pepper.
Bak midt i ovnen i 30 minutter.
Hell alt innholdet fra formen i en blender eller foodprosessor. Tilsett oregano og Sukrin gold. Pulser til en kremet suppe. Spe med litt vann til ønsket konsistens.
Rist gresskarkjerner noen minutter i en tørr stekepanne på høy varme. Legg i en skål.
Del torksfileten i litt tykke terninger. Kutt chorizo i tynne skiver og deretter i båter.
Krydre fisken med salt og pepper. Stek sammen med chorizo i en stekepanne med smør eller olje på medium temperatur. Stek til fisken flaker seg, noen minutter på hver side.
Server suppen med stekt torsk, chorizo og gresskarkjerner.