Sett stekeovnen på over- og undervarme på 200 grader.
Kutt champignon i tynne skiver, aubergine, paprika og rødløk i terninger. Finhakk hvitløk og chili.
Stek champignon i en tørr stekepanne eller stor gryte på medium temperatur. Når soppen blir saftig og slipper væske tilsetter du aubergine, paprika, rødløk, hvitløk og chili. Stek i ca. 3 minutter før du tilsetter olivenolje og tomatpuré. Surr i stekepannen i ca. 5 minutter.
Rør inn hermetiske hakkede tomater, balsamicoeddik, oregano, timian, selleri-ris og vann. (skal du ikke bruke selleri-ris trenger du ikke vann).
Kok opp og la putre i ca. fem minutter, til du ser at risen trekker til seg en del av væsken. Smak til med salt og pepper.
Hell gryten i en ildfast form og strø over revet ost.
Stek på midterste rille i ovnen i ca. 20 minutter.