Gå tilbake
Lavkarbo sjokoladeknekk

Lavkarbo sjokoladeknekk

Allergener: Melk, Peanøtter
Tid: 1 time 30 minutter
Kalorier:
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 50 grader.
  • Dekk et bakebrett med bakepapir. Legg sjokoladene inntil hverandre på brettet.
  • Stek på midterste rille i ovnen i ca. 20 min. Når all sjokoladen har smeltet er den klar. De ulike fargene har ulikt smeltepunkt, så sjekk alle før du tar brettet ut av ovnen.
  • Grovhakk karamelliserte peanøtter og kutt karamell i små terninger.
  • Dra en bakenål eller lignende gjennom den smeltete sjokoladen for å lage strukturer i sjokoladen.
  • Dryss over toppingen.
  • Legg bakepapiret med den smeltede sjokoladen over på et skjærebrett og sett til avkjøling i kjøleskapet.
  • Knekk opp og nyt!