Gå tilbake
+ porsjoner

LAVKARBO BROKKOLISALAT MED PEANØTTSMØR

Allergener: Melk, Peanøtter, Soya, Sulfitter
Tid: 10 minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 345kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 1 brokkoli
  • 0,5 rødløk
  • 200 g creme fraiche
  • 50 g majones
  • 1 ss glutenfri soyasaus
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 1 ts Sukrin gold evt. en annen søtning
  • 2 ss peanøttsmør uten sukker
  • Salt og pepper
  • 20 g pinjekjerner

Fremgangsmåte

  • Vask brokkolien og skjær den i små buketter. Skjær stilken i terninger.
  • Hakk rødløk i små terninger og bland med brokkolien i en skål.
  • Dressingen skal lages i en skål før du heller den over brokkoliblandingen. Bland sammen creme fraiche, majones, soyasaus, hvitvinseddik, søtning, peanøttsmør, salt og pepper.
  • Hell dressingen over brokkoliblandingen.
  • Strø over pinjekjerner.

Næringsinnhold

Kalorier: 345kcal | Karbohydrater: 4,8g | Protein: 6g | Fett: 32,9g