Tid: 2 timer timer 15 minutter minutter
Porsjoner: 1 batch (1 batch gir 12 små barer)
Kalorier: 155kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 225 g mandler
- 25 g solsikkekjerner
- 25 g gresskarkjerner
- 10 g kokosflak
- 100 g SukrinSirup maple
- 0,5 ts maldonsalt
Bland sammen mandler, solsikkekjerner, gresskarkjerner og kokosflak i en bolle. Sørg for at alt er jevnt fordelt.
Varm sirup og salt i en kasserolle på lav varme i 1–2 minutter, eller smelt blandingen i mikrobølgeovnen i ca. 45 sekunder, til det er godt blandet.
Hell sirupblandingen over nøtteblandingen, og rør til alt er jevnt fordelt.
Press massen ned i en form (14x20 cm) kledd med bakepapir. Sørg for at den er kompakt.
Sett formen i fryseren i 1–2 timer. Ta ut og skjær barer.
Oppbevar barene i kjøleskap til servering.
Kalorier: 155kcal | Karbohydrater: 2g | Protein: 5g | Fett: 12g