Finhakk hvitløk og chili, og rasp ingefær. Del løk og aubergine i terninger.
Varm olje eller smør i en kjele til medium temperatur. Fres hvitløk, chili og ingefær i et minutt før du tilsetter scampi. Stek i et par minutter på hver side. Den trenger ikke å være gjennomstekt. Legg scampien over i en skål.
Tilsett løk i gryten og frese til den blir myk, ca. 5 minutter. Rør inn tomatpuré og fres i et minutt før du tilsetter kokosmelk, limesaft og paprikapulver. Bruk en stavmikser til å lage en jevn saus. Kok opp og la putre i 10 minutter.
Stek aubergine i en stekepanne med olje på medium temperatur. Krydre med salt og pepper. Stek i ca. 10 minutter, til den blir myk og får gylden farge.
Tilsett aubergine, scampi og finhakket koriander i gryten og la putre i et minutt eller to. Smak til med salt og pepper før servering.