Kjøkken: Middagshefte
Allergener: Ingen
Porsjoner: 1 lite norgesglass (beregnet til mange tacokvelder)
Kalorier:
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 1 til 3 ts chilipulver varier mengden etter ønsket styrke
- 0.5 ts kajennepepper varier mengden etter ønsket styrke
- 3 ss paprikapulver gjerne halvparten røykt
- 3 ss spisskummen
- 3 ss korianderpulver
- 3 ss ingefærpulver
- 2 ss oregano
- 2 ss salt
- 1 ss hvitløkspulver kan utelates
Denne oppskriften er ment å ha til flere måltider. Bland krydderet i et Norgesglass eller lignende. Mangler du én ingrediens eller to, ingen fare. Det blir godt likevel. Men et par ingredienser er essensielle for godt tacokrydder, særlig spisskummen, da det er dette som gir den karakteristiske tacosmaken.
Stek kjøttet sammen med et par ss tacokrydder og et par ss vann. La vannet koke inn. Smak deg frem til rett mengde krydder.