Go Back
+ servings
Lavkarbo supersaftig firkløverkake

LAVKARBO SUPERSAFTIG FIRKLØVERKAKE

Ingen vurderinger enda
Skriv ut Pin
Tid: 1 hr
Antall: 1 kake (1 kake gir 14 stykker)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 261kcal | Karbohydrater: 1.9g | Protein: 5.9g | Fett: 23.6g
Allergener
Egg
Melk
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

Kakebunn

Firkløverglasur

FREMGANGSMÅTE

Kakebunn

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 180 grader.
  • Smelt smør i en kjele.
  • Pisk egg og søtning til eggedosis.
  • Bland inn smeltet smør og de øvrige ingrediensene til kakebunnen i eggedosisen.
  • Legg bakepapir i en 25 cm brødform før du heller røren i formen.
  • Stek kaken midt i ovnen i ca. 35 minutter.

Firkløverglasur

  • Smelt smør i en kjele. Trekk kjelen vekk fra varmen når smøret har smeltet og rør inn hakket sjokolade og hakket hasselnøtt. Rør til all sjokoladen har smeltet.
  • Sett kremen i kjøleskap i ca. 30 minutter, slik at den blir fastere. Blir den for fast kan den stå litt i romtemperatur før du smører den på kaken.
  • Vent til bunnen er avkjølt før du smører den med glasur.

Kommentar

La gjerne kaken stå litt i romtemperatur før du serverer den slik at kremen blir myk.