Go Back
+ servings
Omelett bakt i ovn

OPPSKRIFT PÅ OMELETT BAKT I OVNEN

Ingen vurderinger enda
Skriv ut Pin
Tid: 30 mins
Antall: 2 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 535kcal | Karbohydrater: 3g | Protein: 33g | Fett: 42g
Allergener
Egg
Melk

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

  • Chorizopølse i små biter (kan utelates)
  • 0,25 rød paprika i små terninger
  • 1 vårløk hakket
  • 4 egg
  • 4 ss kaldt vann
  • 2 ss creme fraiche
  • 1 krm chili pulver
  • 0.5 ts tørket dill
  • Salt og pepper
  • 75 gram ost revet
  • 2 ss fetaost med chilismak
  • Fersk koriander eller basilikum til topping

FREMGANGSMÅTE

  • Sett ovnen på 200 grader på over- og undervarme.
  • Smør en brødform med olje.
  • Legg kuttet paprika, vårløk og ønsket mengde choritzopølse i bunnen.
  • Bland sammen egg, vann, creme fraiche og krydder. Bruk de krydderne du ønsker i den mengden du ønsker.
  • Hell blandingen over grønnsakene.
  • Strø ost på toppen og topp osten med fetaost og litt av oljen fra fetaosten.
  • Stekes på midterste rille i 20 minutter. Stikk en kniv i omeletten før du tar den ut, for å sjekke at den er fast.
  • Server gjerne omelett bakt i ovn, med en frisk salat. Pynt også gjerne med fersk koriander og/eller basilikum.