Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo salte kjeks

Lavkarbo salte kjeks

Allergener: Egg, Nøtter, Sesamfrø
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 1 bakebrett (1 bakebrett gir ca. 15 kjeks)
Kalorier: 98kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 180 grader.
  • Bland eggehvite, sesammel, mandelmel, sesamfrø, fiberhusk og salt i en bakebolle. Du blander dette enkelt sammen med en slikkepott.
  • Dekk et bakebrett med bakepapir.
  • Fukt hendene og rull sammen ca. 15 like kuler som du legger på bakebrettet.
  • Trykk kulene flate med hendene. Lag de så flate som du ønsker at kjeksen skal være.
  • Pensle kjeksene med olivenolje før du strør over litt flaksalt.
  • Stekes på midterste rille i 10-15 minutter. Kjenn om kjeksene er harde, før du tar de ut av ovnen. Når de er harde er de ferdig. Avkjøles på rist.

Næringsinnhold

Kalorier: 98kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 4g | Fett: 8g