Sett ovnen på varmluft på 200 grader.
Del kyllingfileten på langs før du kutter den i biter på tvers. Prøv å få kyllingbitene i lik tykkelse, slik at de blir ferdig samtidig.
Lag eddiklake ved å blande eddik, salt og vann i en bolle. Tilsett kyllingbitene og la de ligge i laken i 30 minutter. Laken bidrar til å gjøre kyllingen mør, da laken bryter fibrene i kjøttet.
Pisk sammen egg og fløte i en bolle.
Bland sammen baconsvor, mandelmel, paprikapulver, kajennepepper, spisskummen, karri og salt i en skål.
Finn frem et stekebrett med bakepapir.
Bruk en stekepinsett eller en gaffel til å dyppe kyllingbitene, en etter en, først i eggeblandingen, før den dyppes i paneringsblandingen.
Gjør dette med alle kyllingbitene og legg de med litt mellomrom på stekebrettet.
Stekes på midterste rille i ovnen i ca. 15 minutter. Ta ut én kyllingnuggets og skjær over den, for å sjekke om den er gjennomstekt.