Begynn med sausen, slik at den får god tid til å tykne mens du lager det andre. Bland alle ingrediensene til sausen i en kjele. Varm opp og la dette småputre mens du rører med jevne mellomrom. Sausen vil tykne etter ca. 15-20 minutter.
Kutt grønnsakene i litt store biter.
Pisk eggene i en skål. Bland proteinpulver og salt i en annen skål. Skjær kyllingen i medium store biter. Dersom bitene er veldig små vil stekeprosessen ta veldig lang tid.
Varm nøytral olje i en stekepanne, til medium varme. Oljen skal rekke ca. 1 cm opp på kanten av stekepannen.
Dypp kyllingbiten først i skålen med proteinpulver, så i egg og så tilbake i proteinpulveret før du legger den i stekepannen med olje.
Gjenta prosessen med alle kyllingbitene.
Bruk en stekepinsett og snu kyllingen og ta den ut av oljen når den er gjennomstekt og har fått en fin gylden fargen. Ikke stek de for lenge, da kyllingen kan bli tørr. Stek i puljer.
Legg kyllingen i en skål med tørkepapir i bunnen når den er ferdig stekt, slik at oljen renner vekk.
Når alle er stekt fjerner du mesteparten av oljen fra stekepannen før du heller over grønnsakene. Stek grønnsakene på medium temperatur i noen minutter.
Hell over sausen og vend inn kyllingen og la dette stekes i et par minutter.