Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo frøbrød

Lavkarbo frøbrød 2.0

Allergener: Egg, Melk, Sesamfrø, Sulfitter
Tid: 1 time
Porsjoner: 1 brød (1 brød gir 20 skiver)
Kalorier: 124kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 190 grader.
  • Bland alle ingrediensene godt sammen i en bakebolle og elt godt. La deigen hvile i 10 minutter. Deigen skal være klissete.
  • Form deigen til et brød. Bruk hansker eller smør hendene med litt olje. Tilsett ørlite pofiber dersom deigen er for klissete til at den kan formes. Legg brødet på bakebrett med bakepapir. Brødet kan også stekes i brødform dekket med bakepapir.
  • Pensle brødet med pisket egg og strø over frø etter ønske.
  • Stek på midterste rille i ovnen i ca. 35 minutter.
  • Avkjøles på rist. Vent med å skjære i brødet til det er avkjølt.

Næringsinnhold

Kalorier: 124kcal | Karbohydrater: 1.3g | Protein: 3.8g | Fett: 10.5g