Go Back
+ servings
Sukkerfri sarah bernard

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO SARAH BERNARD

Skriv ut Pin
Tid: 6 hrs
Antall: 1 batch (1 batch gir 12 kaker)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 247kcal | Karbohydrater: 4g | Protein: 8g | Fett: 20g
Allergener
Egg
Melk
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

Bunn

  • 250 gram hjemmelaget lavkarbo marsipan oppskrift under kommentar
  • Evt. kjøpt marsipan uten sukker

Sjokoladekrem

  • 3 dl kremfløte
  • 0,25 ts frysetørret kaffepulver kan utelates
  • 1 klype tørket chiliflak knust i morter, kan utelates
  • 150 gram sukkerfri sjokolade

Sjokoladetrekk

FREMGANGSMÅTE

Bunn

  • Sett ovnen på over- og undervarme på 175 grader.
  • Lag sukkerfri marsipan etter oppskrift.
  • Rull en pølse av marsipanen og del den i 12 like store biter. Rull hver bit og trykk de rund og litt flate i hendene. Legg de på et bakebrett med bakepapir. Stekes på midterste rille i ovnen i 12 minutter. De skal ikke bli brun. Avkjøles på rist.

Sjokoladekrem

  • Varm fløte, frysetørret kaffepulver og chiliflak i en panne. Varmes til kokepunktet.
  • Ta kjelen vekk fra varmen og tilsett sjokolade. Rør helt til all sjokoladen er smeltet.
  • Settes i kjøleskap i minimum fire timer og helst over natten. Piskes til krem etter at den har stivnet i kjøleskap. Hell i en sprøytepose med rund sprøytetupp, dersom du vil ha en rund form.

Sjokoladetrekk

  • Smelt sjokolade i vannbad og tilsett kokosfett.

Sett sammen Sarah Bernard

  • Legg mandelbunnene på en rist og legg et bakepapir under, slik at overflødig sjokolade renner ned på papiret under risten.
  • Sprøyt sjokoladekrem på hver bunn ved hjelp av en sprøytepose.
  • Hell forsiktig over smeltet sjokolade eller hold i kjeksen under kremen og dypp den forsiktig i skålen med sjokolade. Det blir mindre svinn med det siste metoden.
  • Dryss over litt flaksalt og gjerne hakket pistasjnøtter, før sjokoladen stivner.
  • Avkjøl kakene til sjokoladetrekket er stivnet.