Rasp sellerirot med rivjern og legg dette i en bakebolle. Kutt vårløk i små biter. Tilsett de øvrige ingrediensene i bakebollen og bland dette godt sammen.
Varm en stekepanne til medium temperatur med rikelig med smør.
Form sellerirotrøsti med hendene og klapp de godt sammen. Bruk en stekespade til å legge dem i stekepannen. Du får ca. 6 stk. med denne oppskriften. Kakene er skjøre helt frem til osten er smeltet og egget begynner å stivne. Du må derfor la kakene ligge i stekepannen helt til de er godt stekt på undersiden før de snues forsiktig. Stek sellerirotrøsti til de er gylden på begge sider.
Strø salt og pepper på torskefiletene. Smelt smør i stekepannen og stek torsk i noen minutter på begge sider. Stek cherrytomater sammen med torsken. Dersom du ønsker kan du også steke løk til denne retten.
Kok egg til det er hardkokt. Smelt smør i en kjele og bland inn hakket egg og dill.
Legg stekt torsk på fat, sammen med lavkarbo sellerirotrøsti og tomat. Serveres med eggesmør.