Lavkarbo peanøttmuffins med vaniljekrem
Allergener: Egg, Melk, Peanøtter
Tid: 45 minutter minutter
Porsjoner: 8 muffins
Kalorier: 260kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Sett stekeovnen på over- og undervarme på 175 grader.
Pisk egg og søtning til eggedosis. Grovhakk peanøttene og bland dette og de øvrige ingrediensene inn i eggedosisen.
Hell muffinsrøren i muffinsformer. Formene skal være ⅓ full. Dette tilsvarer ca. 1 ss per muffinsform.
Stek på midterste rille i ovnen i ca. 17 minutter.
Avkjøl på rist.
Pisk sammen alle ingrediensene til vaniljekremen i en bakebolle. Kremen skal være fast når den er ferdig pisket.
Fyll en sprøytepose med vaniljekrem og topp muffinsene med kremen.
Strø hakket peanøtter og sprut litt Sukrinsirup caramel over muffinsene etter ønske.
Kalorier: 260kcal | Karbohydrater: 3.7g | Protein: 9.3g | Fett: 21.2g