Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
Lavkarbo peanøttmuffins med vaniljekrem
Kjøkken:
Kakehefte
Allergener:
Egg, Melk, Peanøtter
Tid:
45
minutter
minutter
Porsjoner:
8
muffins
Kalorier:
260
kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
Muffins
2
egg
50
g
Bakesukkr
30
g
salte peanøtter
150
g
monster peanøttsmør - crunchy
1
ts
bakepulver
0,25
ts
vaniljepulver
Vaniljekrem
50
g
monster peanøttsmør - crunchy
50
g
kremost naturell
1,5
dl
kremfløte
2
ss
Bakesukkr
0,25
ts
vaniljepulver
Toppingforslag
Salte peanøtter
SukrinSirup caramel
Fremgangsmåte
Muffins
Sett stekeovnen på over- og undervarme på 175 grader.
Pisk egg og søtning til eggedosis. Grovhakk peanøttene med en kniv og bland inn i eggedosisen, sammen med de øvrige ingrediensene.
Hell muffinsrøren i muffinsformer. Formene skal være ⅓ full. Dette tilsvarer ca. 1 ss per muffinsform.
Stek på midterste rille i stekeovnen i ca. 17 min.
Avkjøl på rist.
Vaniljekrem
Pisk sammen alle ingrediensene i en bakebolle til fast krem.
Smør muffinsene med vaniljekrem og bruk gjerne en sprøytepose for fine topper.
Strø hakkede peanøtter over kremen og litt SukrinSirup caramel etter ønske.
Næringsinnhold
Kalorier:
260
kcal
|
Karbohydrater:
3,7
g
|
Protein:
9,3
g
|
Fett:
21,2
g