Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo peanøttmuffins

Lavkarbo peanøttmuffins med vaniljekrem

Allergener: Egg, Melk, Peanøtter
Tid: 45 minutter
Porsjoner: 8 muffins
Kalorier: 260kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Muffins

Vaniljekrem

Toppingforslag

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 175 grader.
  • Pisk egg og søtning til eggedosis. Grovhakk peanøttene og bland dette og de øvrige ingrediensene inn i eggedosisen.
  • Hell muffinsrøren i muffinsformer. Formene skal være ⅓ full. Dette tilsvarer ca. 1 ss per muffinsform.
  • Stek på midterste rille i ovnen i ca. 17 minutter.
  • Avkjøl på rist.
  • Pisk sammen alle ingrediensene til vaniljekremen i en bakebolle. Kremen skal være fast når den er ferdig pisket.
  • Fyll en sprøytepose med vaniljekrem og topp muffinsene med kremen.
  • Strø hakket peanøtter og sprut litt Sukrinsirup caramel over muffinsene etter ønske.

Næringsinnhold

Kalorier: 260kcal | Karbohydrater: 3.7g | Protein: 9.3g | Fett: 21.2g