Lag kaken som anvist på pakken. Tilsett kanel og kardemomme i kakerøren. Hell røren i 24 cm rund kakeform med bakepapir i bunnen. Tilsett fryste bringebær i midten av formen og rør dette forsiktig inn. Stek kaken som avist, men sørg for at kaken kjennes fast ut før du tar den ut fra ovnen. Den kan steke noen minutter lengre en avist steketid for å sikre at den er enkel å dele i to.
Avkjøl kaken helt før du deler den i to. Dynk begge bunnene med appelsinbrus. Bunnen dynkes på snittsiden.
Pisk kremfløte, smøreost og sukrinmelis til stiv krem. Tilsett gjerne konditorfarge.
Legg bunnen på kakefat, med snittsiden opp og smør med syltetøy og krem. Legg over den andre bunnen. Smør hele utsiden med krem. Bruk gjerne en slikkepott og lag et fint jevnt lag. Lag en liten forhøyning med krem i midten, dersom du ønsker en bord med jordbær, slik du ser på bildet.
Hakk hasselnøtter og dekk hele kanten med nøtter. Du kan enkelt gjøre dette ved å vende kakefatet forsiktig fra deg, slik at nøttene enkelt festes rundt kanten.
Hell resten av kremen i en sprøytepose og lage en bård med krem rundt hele kaken. Bården blir fin dersom du sprøyter opp og ned i små rader langs hele kaken.
Skjær jordbær i skiver og legg bærene i sirkler langs hele krembården og inn mot midten. Legg blåbær i midten og topp med sitronmelisse.