Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo tunfiskpålegg

Lavkarbo tunfiskpålegg

Allergener: Fisk, Melk
Tid: 5 minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 104kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 170 g hermetisk tunfisk i vann
  • 0,5 sjalottløk finhakket
  • 4 stk. oliven finhakket
  • 100 g seterrømme (evt. majones)
  • 20 g tomatpuré
  • 0,5 stk. sitron, saften
  • 1 krm paprikapulver
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Hell av vannet fra tunfisken og bland fisken med de andre ingrediensene.
  • Server på brødmat, wraps eller for eksempel som topping på omelett.

Merknader

Prøv gjerne dette tunfiskpålegget i lavkarbo eggewrap, som du finner oppskrift til her

Næringsinnhold

Kalorier: 104kcal | Karbohydrater: 2g | Protein: 11g | Fett: 6g