Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Merknader
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
Lavkarbo tunfiskpålegg
Allergener:
Fisk, Melk
Tid:
5
minutter
minutter
Porsjoner:
4
porsjoner
Kalorier:
104
kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
170
g
hermetisk tunfisk i vann
0,5
sjalottløk
finhakket
4
stk.
oliven
finhakket
100
g
seterrømme
(evt. majones)
20
g
tomatpuré
0,5
stk.
sitron,
saften
1
krm
paprikapulver
Salt og pepper
Fremgangsmåte
Hell av vannet fra tunfisken og bland fisken med de andre ingrediensene.
Server på brødmat, wraps eller for eksempel som topping på omelett.
Merknader
Prøv gjerne dette tunfiskpålegget i lavkarbo eggewrap, som du finner oppskrift til
her
.
Næringsinnhold
Kalorier:
104
kcal
|
Karbohydrater:
2
g
|
Protein:
11
g
|
Fett:
6
g