
Ja takk, meld meg på (gratis)
Lavkarbo tunfiskpålegg, perfekt på lavkarbo brødmat eller som tilbehør til for eksempel omelett!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Lavkarbo tunfiskpålegg er et smaksrik og proteinrikt pålegg du blander sammen på noen få minutter. Hermetisk tunfisk er en billig råvare med mange bruksområder. Fisken kan brukes i påleggssalater, på pizza, i fiskegryter, som topping på omelett og lignende.
Du kan enkelt variere smaken på denne salaten. Prøv for eksempel med lime, koriander og ingefær. Eller med karri og gurkemeier.
Tunfisk inneholder 0 gram karbohydrater, 25 gram proteiner og 0.5 gram fett. Fisken er mager og inneholder 107 kalorier per 100 gram.
Prøv gjerne denne digge tunfisksalaten i lavkarbo eggewraps, som du finner oppskrift til her.
Er du glad i påleggssalater vil du kanskje også like vår oppskrift på lavkarbo påleggssalat – kylling i karri, som du finner her.
Ta gjerne en titt på våre andre lavkarbo oppskrifter, som du finner her.

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO TUNFISKPÅLEGG
Skriv ut Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)


Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 170 gram tunfisk i vann
- 0.5 sjalottløk finhakket
- 4 stk. oliven finhakket
- 100 gram rømme
- 20 gram tomatpuré
- 0.5 stk. sitron saften
- 1 krm paprikapulver
- 0.25 ts salt
- 1 krm pepper
Fremgangsmåte
- Hell av vannet fra tunfisken og bland fisken med de andre ingrediensene.
- Serveres på brødmat, i wraps eller for eksempel som topping på omelett.