Lavkarbo tunfiskpålegg, perfekt på lavkarbo brødmat eller som tilbehør til for eksempel omelett!
Lavkarbo tunfiskpålegg er et smaksrik og proteinrikt pålegg du blander sammen på noen få minutter. Hermetisk tunfisk er en billig råvare med mange bruksområder. Fisken kan brukes i påleggssalater, på pizza, i fiskegryter, som topping på omelett og lignende.
Du kan enkelt variere smaken på denne salaten. Prøv for eksempel med lime, koriander og ingefær. Eller med karri og gurkemeier.
Tunfisk inneholder 0 gram karbohydrater, 25 gram proteiner og 0.5 gram fett. Fisken er mager og inneholder 107 kalorier per 100 gram.
Prøv gjerne denne digge tunfisksalaten i lavkarbo eggewraps, som du finner oppskrift til her.
Er du glad i påleggssalater vil du kanskje også like vår oppskrift på lavkarbo påleggssalat – kylling i karri, som du finner her.
Ta gjerne en titt på våre andre lavkarbo oppskrifter, som du finner her.
Lavkarbo tunfiskpålegg
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 170 g hermetisk tunfisk i vann
- 0,5 sjalottløk finhakket
- 4 stk. oliven finhakket
- 100 g seterrømme (evt. majones)
- 20 g tomatpuré
- 0,5 stk. sitron, saften
- 1 krm paprikapulver
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- Hell av vannet fra tunfisken og bland fisken med de andre ingrediensene.
- Server på brødmat, wraps eller for eksempel som topping på omelett.