Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO EGGEWRAPS MED TUNFISKPÅLEGG
Allergener:
Egg, Fisk, Melk
Tid:
15
minutter
minutter
Porsjoner:
1
porsjon
Kalorier:
361
kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
2
egg
Salt og pepper
Monster - Coconut Oil Cooking Spray
evt. meierismør
1
porsjon
lavkarbo tunfiskpålegg
Cherry tomater
Crispisalat
Fremgangsmåte
Visp sammen egg, salt og pepper.
Varm en stekepanne og spray den med litt kokosolje før du heller over eggeblandingen. Stekes til eggene er helt gjennomstekt på toppen.
Avkjøl eggewrappen litt før du smører den med tunfiskpålegg og topper den med hakket tomat og crispisalat. Rull sammen og nyt.
Næringsinnhold
Kalorier:
361
kcal
|
Karbohydrater:
4
g
|
Protein:
30
g
|
Fett:
24
g