Gå tilbake
+ porsjoner
Artktisk ketobrød

OPPSKRIFT PÅ ARKTISK KETOBRØD

Allergener: Egg, Melk, Sulfitter
Tid: 1 time 30 minutter
Porsjoner: 1 brød (1 brød gir ca. 15 skiver). Næringsinnhold regnet per skive.
Kalorier: 73kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Utstyr

  • Brødform ca. 26x11 cm

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Knekk eggene i et litermål og fyll opp med lunkent vann til total mengde væske som er oppgitt i oppskriften.
  • Bland alle de tørre ingrediensene i en bakebolle og hell over væsken. Bland med en miksmaster til du får en klumpfri og smidig deig. Deigen skal være så bløt at du ikke kan trille rundstykker av den.
  • Hell deigen i en liten brødform kledd med bakepapir.
  • Dekk formen og sett til heving en lun plass i 45 -60 minutter. Fyll for eksempel vasken med varmt vann og sett formen over vasken på en rist.
  • Sett ovnen på over - og undervarme på 180 grader.
  • Stek brødet midt i ovnen i ca. 30 minutter. Stikk en bakenål i brødet for å sjekke at det er gjennomstekt før du tar det ut av ovnen.
  • Avkjøl brødet på rist før du skjærer i det.

Næringsinnhold

Kalorier: 73kcal | Karbohydrater: 0.2g | Protein: 8.3g | Fett: 2.4g