Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo tacosuppe

Lavkarbo tacosuppe

Allergener: Ingen
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 511kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 300 g kjøttdeig av storfe
  • 1 hvitløksfedd
  • 0,5 chili
  • 0,5 rødløk
  • 0,25 gul paprika
  • 4 ss olivenolje
  • 400 g hermetisk hakkede tomater
  • 3 dl kyllingkraft (evt. vann og kyllingfond)
  • 0,5 lime, saften
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts spisskummen
  • 0,5 ts malt koriander
  • 1 ts Sukrin gold (kan utelates)
  • Salt og pepper

Serveringstips

Fremgangsmåte

  • Finhakk hvitløk og chili. Kutt rødløk og paprika i små terninger.
  • Stek kjøttdeig i en gryte med olje. Tilsett hvitløk chili og rødløk. Surr til løken blir myk, ca. fem minutter.
  • Tilsett de øvrige ingrediensene og gi suppen et oppkok. La putre i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper, og evt. mer av de andre kryddersortene.
  • Server med det tilbehøret du ønsker.

Næringsinnhold

Kalorier: 511kcal | Karbohydrater: 13g | Protein: 32g | Fett: 35g