Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo amerikansk gryte

Lavkarbo amerikansk gryterett

Allergener: Selleri
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 352kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • Smør eller olje til steking
  • 400 gram kjøttdeig
  • 1 løk i terninger
  • 1 fedd hvitløk finhakket
  • 1 grønn paprika i terninger
  • 50 gram aspargesbønner i små biter
  • 4 stk. minimais i skiver
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 ts paprikapulver
  • 0.25 ts spisskummen
  • 0.5 ts salt
  • 0.25 ts pepper
  • 400 gram hermetisk hakket tomat
  • 1 ss kyllingfond
  • 35 gram selleri-ris
  • 1 dl vann
  • Evt. finhakket fersk kruspersille til topping

Fremgangsmåte

  • Stek kjøttdeig i en gryte med olje eller smør. Tilsett løk og hvitløk. Surr i noen minutter før du tilsetter paprika, aspargesbønner og minimais.
  • Tilsett tomatpuré, paprikapulver, spisskummen, salt og pepper. Hell over hermetisk hakket tomat, kyllingfond, selleri-ris og vann. Rør godt. Legg på lokk og la putre i 15 minutter. Rør om underveis.
  • Topp retten med kruspersille. Server med en enkel salat etter ønske.

Næringsinnhold

Kalorier: 352kcal | Karbohydrater: 15.2g | Protein: 46.7g | Fett: 1g