Del lårfilet av kylling i passe biter. Bland sammen ingrediensene til marinaden. Vend inn kyllingbitene og la ligge i ca. 20 min.
Varm olje i en gryte til medium temperatur. Brun kyllingbitene litt av gangen på alle sider, slik at det får lett gylden farge uten å bli gjennomstekt. Legg over i en skål.
Kutt sjalottløk og paprika i små terninger og finhakk chili.
Stek sjalottløk og paprika i ca. 8 min på medium temperatur i gryten du stekte kyllingbitene i. Tilsett chili og tomatpuré og stek i ytterligere et minutt.
Tilsett kokosmelk, vann, kyllingfond og curry paste. Bruk en stavmikser eller blender til å lage en jevn saus. Du kan også la være å gjøre dette og bevare grønnsakene hel i gryten.
Ha i aspargesbønner og kyllingbitene. Kok opp og la putre i ca. 15 min.
Smak til med salt og pepper.
Stek blomkålris som anvist i oppskriften, damp brokkolibuketter i en kjele og server gjerne retten med frisk koriander.