Finhakk sjalottløk, hvitløk og chili. Kutt vårløk i tynne skiver. Rens sellerirot og kutt i tynne strimler.
Varm smør i en gryte til medium temperatur. Stek sjalottløk, hvitløk og chili til løken blir blank.
Hell i fiskekraft, kremfløte og hvitvinseddik. Kok opp og la småputre i 10 minutter.
Rør inn creme fraiche før du bruker en stavmikser eller blender til å lage en jevn og kremet suppe. Smak til med salt og pepper.
Legg i sellerirot og fisk i biter. La trekke i suppen i 6-7 minutter.
Hell suppen i dype skåler, legg over reker og server med hakket gressløk.
Merknader
Vi anbefaler lavkarbo brød til suppen. Dersom du ikke spiser streng lavkarbo kan du erstatte halvparten av selleriroten med gulrøtter og følge samme oppskrift som selleriroten. Denne suppen kan minne om Bergensk fiskesuppe, bortsett fra at denne ikke er sursøt.Om du ønsker en Bergensk fiskesuppe har du i en spiseskje søtning, og litt mer eddik. Bon appetit!