Lavkarbo brød

Ser du etter et lavkarbo brød som både smaker fantastisk og er enkelt å lage? Da trenger du ikke å lete lenger. Alle brødene på denne siden fyller disse kriteriene.

Kanskje du har forsøkt deg på lavkarbo brød oppskrifter, og mislykkes med klissete blandinger av mandelmel og kokosmel? Det trenger du ikke bekymre deg for her. Alle oppskriftene vi legger ut er nøye testet av oss.

Steinalderbrød er et populært lavkarbo brød, som er ekstremt sunt. Sannsynligvis det mest næringsrike og sunneste brødet du kan få i deg. Det er proppfullt av nøtter og frø. Det er også kanskje det enkleste lavkarbo brødet å lage av alle oppskriftene. Her bare blander du alle ingrediensene og steker brødet i ovnene. Ingen heving eller noe. Enkelt og greit.

Cloud bread er også nydelig og en helt annen form for brød. Under finner du en forenklet versjon av cloud bread, som vi mener er minst like god som den mer avanserte oppskriften som mange bruker. Cloud bread er et flatt, mykt brød som fint kan brukes som erstatning for f.eks nan, eller du kan ha kjøtt eller skinkepålegg på det.

På denne siden kommer det fortløpende flere oppskrifter på lavkarbo brød, etterhvert som vi får testet ut nye variasjoner. Send oss gjerne tips om du ønsker at vi skal teste ut noen ideer.

Lavkarbo brød

På bildet ser du steinalderbrød, som er et lavkarbo brød proppet av vitaminer, proteiner og mineraler!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search