Bland soyasaus, olivenolje, sitronsaft og pepper i en skål eller frysepose. Bland inn strimlet kylling. Legg i kjøleskap i minst 30 minutter.
Sett stekeovnen på over- og undervarme på 200 grader.
Smør ovnsristen med litt olje. Vend kyllingbitene i sesamfrø og legg på risten. Spray over litt ekstra olje.
Sett risten på midterste rille og plasser et bakebrett med bakepapir i raden under, så slipper du gris i ovnen. Stek på midterste rille i ovnen i ca. 15 minutter.
Lun spisskålsalat
Kutt rød spisskål i tynne strimler, del rosenkål i tre biter og rasp gulrot med rivjern. Knus hvitløksfedd med en kniv.
Varm olje og hvitløk i en stor gryte til medium temperatur. Hell i vann, kraft og sitronsaft og varm opp til det bobler.
Rør inn grønnsakene og surr i gryten i noen minutter til grønnsakene faller sammen. Rør inn syltet ingefær og smak til med salt og pepper.
Server sesampanert kylling med lun spisskålsalat og tahinidressing.