Lavkarbo hamburgerbrød (glutenfritt)
Allergener: Egg, Melk, Nøtter, Sesamfrø
Tid: 40 minutter minutter
Porsjoner: 1 batch (1 batch gir ca. 5 brød)
Kalorier: 306kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 200 g cottage cheese
- 35 g smeltet meierismør
- 4 egg
- 50 g mandelmel (ikke fettredusert)
- 30 g pofiber
- 50 g sesamfrø
- 2 ss fiberhusk
- 2 ts bakepulver
- 1 ts salt
- Evt. ekstra sesamfrø til topping
Sett på stekeovnen på over- og undervarme på 190 grader.
Bland cottage cheese, smeltet smør og egg i en blender og lag en klumpfri masse.
Bland de tørre ingrediensene i en bakebolle og tilsett cottage cheese blandingen. Bland til en deig. Deigen skal være litt klissete.
Gjør klar et bakebrett med bakepapir.
Fukt hendene og form deigen til hamburgerbrød. De skal klappes flate, slik et hamburgerbrød skal være i formen.
Topp gjerne hamburgerbrødene med sesamfrø.
Stekes på midterste rille i ca. 25 minutter. Sjekk underveis.
Servering: 1 hamburgerbrød | Kalorier: 306kcal | Karbohydrater: 2g | Protein: 17g | Fett: 23g