Hjemmelagde karbonader

Nydelige hjemmelagde karbonader laget av kun 4 ingredienser. Disse er servert med salat, bacon, dressing og cloudbread.

  • Nivå: Enkel
  • Pers: 4
  • Tid: 45 min

Ingredienser

  • 800g karbonadedeig
  • 2 egg
  • En ørliten klype kumin
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Bland alle ingrediensene sammen i en bolle slik at karbonadedeigen henger godt sammen.
  2. Sette stekeplaten på relativt sterk varme (7-8)
  3. Form deigen i fire like store runde karbonader. De hever seg litt så en fordel at du får de ganske flate.
  4. Stek bacon ved siden av og legg på tørkerull slik at det blir sprøtt.
  5. Hjemmelagde karbonader serverer du med det du måtte ønske. Lag gjerne lavkarbo ris av blomkål. Det er raskt og enkelt. Oppskrift på det finner du her.

Hjemmelagde karbonader med salat og thousand island.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search