Lavkarbo hamburgerbrød

Lavkarbo hamburgerbrød

Lavkarbo og glutenfri hamburgerbrød, perfekt for de som vil holde et stabilt blodsukker og som vil holde seg unna gluten. Denne oppskriften er uten hvete, gjær og sukker. Hamburgerbrødene har en helt vanlig brødkonsistens og er veldig god på smak.

Server hamburgerbrødene til saftige karbonader, som du finner oppskrift til her. Her er et forslag til nydelig hamburgerfyll; stekt paprika, rødløk, champignon og bacon, tilsett cheddarost, sukkerfri ketchup, salat og hamburgerdressing.

Trenger du tips til andre lavkarbo oppskrifter finner du flere oppskrifter her.

Lavkarbo hamburgerbrød

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO HAMBURGERBRØD

Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 40 mins
Antall: 1 batch (1 batch gir ca. 5 brød)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 306kcal | Karbohydrater: 2g | Protein: 17g | Fett: 23g
Allergener
Egg
Melk
Nøtter
Sesamfrø

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

  • 200 gram cottage cheese
  • 35 gram meierismør smeltet
  • 4 egg
  • 50 gram mandelmel ikke fettredusert
  • 30 gram pofiber
  • 0.5 dl sesamfrø
  • 2 ss fiberhusk
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts salt

FREMGANGSMÅTE

  • Sett på stekeovnen på over- og undervarme på 190 grader.
  • Bland cottage cheese, smeltet smør og egg i en blender og lag en klumpfri masse.
  • Bland de tørre ingrediensene i en bakebolle og tilsett cottage cheese blandingen. Bland til en deig. Deigen skal være litt klissete.
  • Gjør klar et bakebrett med bakepapir.
  • Fukt hendene og form deigen til hamburgerbrød. De skal klappes flate, slik et hamburgerbrød skal være i formen.
  • Strø over sesamfrø.
  • Stekes på midterste rille i ca. 25 minutter. Sjekk underveis.

Kommentar

Server lavkarbo hamburgerbrød med saftige karbonader og ditt favoritt fyll.
Recommended Posts
Kommentar
  • Jan Egil Halonen
    Svar

    😀

Legg igjen en kommentar

Anmeldelse av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search