Lavkarbo hamburgerbrød

Lavkarbo og glutenfri hamburgerbrød, perfekt for de som vil holde ett stabilt blodsukker og som vil holde seg unna gluten. Denne oppskriften er uten hvete, gjær og sukker. Hamburgerbrødene har en helt vanlig brødkonsistens og er veldig god på smak.

Server hamburgerbrødene til saftige karbonader, som du finner oppskrift til her, og til ditt favoritt fyll. Stekt paprika, rødløk og champignon, cheddarost, bacon, sukkerfri ketchup, salat og dressing er en nydelig kombinasjon.

Trenger du tips til andre lavkarbo oppskrifter finner du flere oppskrifter her.

Dersom du deler oppskriften i fem, vil hvert hamburgerbrød inneholde 254 kalorier, 3.9 gram karbohydrater, 17.9 gram fett og 16.3 gram proteiner.

  • Antall: 5
  • Tid: 40 min
  • Nivå: Lett
Ingredienser
  • 200 gram cottage cheese
  • 35 gram smeltet smør
  • 4 egg
  • 50 gram mandelmel (ikke fettredusert)
  • 30 gram pofiber
  • 0.5 dl sesamfrø
  • 2 strøkne ss fiberhusk
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • Sesamfrø til topping
Fremgangsmåte
  1. Sett på stekeovnen på over og undervarme på 190 grader.
  2. Kjør cottage cheese i en blender slik at klumpene forsvinner. Bland så inn smeltet smør og egg. Rør til en jevn røre.
  3. Tilsett de øvrige ingrediensene og bland dette inn med eltetupp på miksmaster. Deigen skal være litt klissete.
  4. Gjør klar ett bakebrett med bakepapir.
  5. Fukt hendene og form deigen til fem hamburgerbrød. De skal klappes flate, slik ett hamburgerbrød skal være i formen.
  6. Strøm over sesamfrø.
  7. Stekes på midterste rille i ca. 25 minutter. Sjekk underveis.
  8. Server gjerne lavkarbo hamburgerbrød med saftige karbonader og ditt favoritt fyll.
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search