Gå tilbake
+ porsjoner
Bakt sellerirot

OPPSKRIFT PÅ BAKT SELLERIROT

Allergener: Melk, Selleri
Tid: 1 time 45 minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 68kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Utstyr

  • Aluminiumsfolie

Ingredienser

  • 1 sellerirot

Til servering

  • Salt
  • Meierismør
  • Evt. hjemmelaget kryddersmør

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på over- og undervarme på 225 grader.
  • Fjern jord fra selleriroten / knollselleriroten. Del den i to.
  • Pakk hver del inn i aluminiumsfolie slik at hele roten er dekket.
  • Sett inn i ovnen på en rist på midterste rille.
  • Bakes i ovnen i 1.5 time til 2 timer. Sjekk at den er mør før du tar den ut av ovnen.

Merknader

Server bakt sellerirot / knollselleri som tilbehør til middagen. Tilsett smør, salt og evt. hjemmelaget kryddersmør før servering.
>>Oppskrift på hjemmelaget kryddersmør. 

Næringsinnhold

Kalorier: 68kcal | Karbohydrater: 7g | Protein: 4g | Fett: 1g