Lavkarbo bakt sellerirot

Bakt sellerirot – deilig lavkarbo tilbehør

Bakt sellerirot eller bakt knollselleri er en nydelig erstatter for bakt potet. Server dette til middagen og tilsett gjerne salt, smør eller kryddersmør før servering. Bakt sellerirot / knollselleri kan spises som en bakt potet, og tilsettes rømme, revet ost, kryddersmør, skinken eller bacon. Da får du et nydelig måltid basert på denne grønnsaken.

Sellerirot er mye mer brukervennlig enn mange tror. Den er også nydelig på smak. Sellerirot inneholder bare 2.8 gram karbohydrater og er derfor en perfekt grønnsak å inkludere i et lavkarbo kosthold.

Ønsker du flere lavkarbo oppskrifter, finner du det her. 

Bakt sellerirot

OPPSKRIFT PÅ BAKT SELLERIROT

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering Print Recipe
Tid: 1 hour 45 minutter
Antall: 2 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 68kcal | Karbohydrater: 7g | Protein: 4g | Fett: 1g
Allergener
Melk
Selleri

Oppskrift av omhelse.no

Utstyr

  • Aluminiumsfolie

Ingredienser

  • 1 sellerirot

Til servering

  • Salt
  • Meierismør
  • Evt. hjemmelaget kryddersmør

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på over- og undervarme på 225 grader.
  • Fjern jord fra selleriroten / knollselleriroten. Del den i to.
  • Pakk hver del inn i aluminiumsfolie slik at hele roten er dekket.
  • Sett inn i ovnen på en rist på midterste rille.
  • Bakes i ovnen i 1.5 time til 2 timer. Sjekk at den er mør før du tar den ut av ovnen.

Kommentar

Server bakt sellerirot / knollselleri som tilbehør til middagen. Tilsett smør, salt og evt. hjemmelaget kryddersmør før servering.
>>Oppskrift på hjemmelaget kryddersmør. 

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search