Sett ovnen på over- og undervarme på 200 grader.
Bland havrefiber, bakepulver, xantha gum og salt i en bakebolle.
Kremost og revet ost skal smeltes sammen. Du kan enten gjøre dette i en kjele eller i mikrobølgeovn. Bruker du mikro legger du osten i en bolle og setter dette på maks styrke i ett minutt. Ta ut blandingen og rør godt. Sett inn igjen i mikroen i ytterligere 30 sekunder. Når all osten er flytende er den klar. Bruker du kjele varmer du osten på medium temperatur mens du rører.
Tilsett egg, eddik og osteblandingen i bakebollen. Rør blanding raskt sammen, mens osten fremdeles er flytende. Bruk hendene til slutt og kna deigen til en fast og jevn deig.
Legg et bakepapir på et stekebrett. Bre deigen utover brettet. Du kan enten bruke hendene og klappe den flat eller legge et bakepapir over deigen og kjevle den ut mellom to bakepapir. Fjern forsiktig bakepapiret når du har fått en jevn og tynn bunn. Rull opp en jevn kant ytterst i pizzadeigen. Deigen skal dekke ca. 2/3 av en langpanne.
Stikk noen hull i bunnen med en gaffel før du setter den inn i ovnen på midterste rille. Stek bunnen i ca. 8 minutter. Følg med underveis, den skal bli litt gylden.
La bunnen hvile i 5 minutter før du legger over fyllet.
Stek kjøttdeig og hell over pizzasaus slik at du får en tykk kjøttsaus.
Legg kjøttsausen i et tykt lag over pizzaen.
Strø over revet ost og resten av toppingen.
Stekes på midterste rille til osten er gyllen, i ca. 12 – 15 minutter.
Legg over fersk basilikum rett før servering.