Hjemmelaget kebabdressing

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Kebabdressing passer perfekt til lavkarbo kebab i pannebrød. Kebabdressing kan også serveres til en god salat, på hamburgeren eller på pizzaen.

Når du lager hjemmelaget dressing har du full kontroll på ingrediensene og kan unngå unødvendige tilsetningsstoffer som brukes i kjøpt dressing.

Ønsker du sterk kebabdressing kan du erstatte 1 ss ketchup med ca. 1 ts sambal olek, eller en god klype chilipulver.

Denne dressingen er enkel å lage også smaker den skikkelig godt.

Ønsker du tips til andre lavkarbo oppskrifter finner du det her. 

Siste oppskrifter

   

Lavkarbo kebabdressing

Hjemmelaget kebabdressing

4.72 fra 21 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 15 minutter
Antall: 4 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Servering: 1 porsjon | Kalorier: 160kcal | Karbohydrater: 2.5g | Protein: 3g | Fett: 15g
Allergener
Egg
Melk

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 1 hvitløksfedd
  • 1 ts raspet ingefær
  • 150 g gresk yoghurt (evt. seterrømme)
  • 75 g majones
  • 2 ss ketchup uten sukker
  • 1 ss Sukkr gull (evt. Sukrin gold)
  • 1 ts spisskummen
  • 0,5 ts røykt paprikapulver
  • 0,5 ts salt

Fremgangsmåte

  • Rasp hvitløk og ingefær ved hjelp av et rivjern.
  • Bland alle ingrediensene godt sammen i en skål.
  • Sett dressingen i kjøleskap, og la stå i minst 30 min.

Kommentar

Kebabdressing passer godt til lavkarbo kebab, som du finner oppskrift til her eller til lavkarbo pizza, som du finner oppskrift til her.

Viser 6 kommentarer
  • Anonym
    Svar

    5 stjerner
    Helt suveren dressing

  • Keto-Karl
    Svar

    Takk for en fin oppskrift 🙂

    Hvorfor creme fraiche og ikke rømme?
    Dressingen skal jo ikke varmebehandles. Bortsett fra det ser dressingen kjempegod ut! Skal prøves, dog med rømme i steden for CF.

    • Stina Nilsen
      Svar

      Hei, så kjekt at du liker oppskriften. Creme fraiche og rømme bruker vi om hverandre i kalde retter og ofte henviser vi til creme fraiche fordi vi bruker dette mye i våre middagsoppskrifter og det er derfor en ingrediens mange allerede har hjemme. Men bruk gjerne rømme, dersom du foretrekker det 🙂

  • Bjarte Ommundsen
    Svar

    5 stjerner
    Takk for oppskriften.
    Tok kebaben til nytt nivå.
    Beste dressingen ever😍

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search