Ja takk, meld meg på (gratis)

Hjemmelaget kebabdressing

Kebabdressing passer perfekt til lavkarbo kebab. Kebabdressing kan også serveres til en god salat, på hamburgeren eller på pizzaen.

Dressing kjøpt i butikken inneholder som regel både stivelse og sukker. De som følger et kosthold som fører til ketose, vil fort komme ut av ketose ved inntak av selv små mengder sukker eller stivelse.

Selv om en vare inneholder under 5 gram karbohydrater per 100 gram, kan den inneholder sukker og stivelse som fører til blodsukkerstigning. Dersom du ønsker å unngå dette anbefales det å lage hjemmelaget dressing, slik at du har kontroll på ingrediensene. Denne dressingen er også enkel å lage og smaker skikkelig godt.

Ønsker du tips til andre lavkarbo oppskrifter finner du det her. 

Lavkarbo kebabdressing

OPPSKRIFT PÅ HJEMMELAGET KEBABDRESSING

4.45 fra 9 stemmer
Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 15 minutter
Antall: 4 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 217kcal | Karbohydrater: 2g | Protein: 1g | Fett: 23g
Allergener
Egg
Melk

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 150 gram creme fraiche
  • 50 gram majones
  • 1 fedd hvitløk raspet
  • 1 ts spisskummen
  • 0,5 ts paprikapulver gjerne røykt
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts ingefær raspet
  • 2 ss sitronsaft

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til kebabdressingen og sett dressingen i kjøleskap, slik at den får trekke i minimum 10 minutter.

Kommentar

Server gjerne kebabdressing til lavkarbo kebab, som du finner oppskrift til her eller til lavkarbo pizza, som du finner oppskrift til her.
Anbefalt
Viser 4 kommentarer
  • Keto-Karl
    Svar

    Takk for en fin oppskrift 🙂

    Hvorfor creme fraiche og ikke rømme?
    Dressingen skal jo ikke varmebehandles. Bortsett fra det ser dressingen kjempegod ut! Skal prøves, dog med rømme i steden for CF.

    • Stina Nilsen
      Svar

      Hei, så kjekt at du liker oppskriften. Creme fraiche og rømme bruker vi om hverandre i kalde retter og ofte henviser vi til creme fraiche fordi vi bruker dette mye i våre middagsoppskrifter og det er derfor en ingrediens mange allerede har hjemme. Men bruk gjerne rømme, dersom du foretrekker det 🙂

  • Bjarte Ommundsen
    Svar

    5 stjerner
    Takk for oppskriften.
    Tok kebaben til nytt nivå.
    Beste dressingen ever😍

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search