Kebabdressing passer perfekt til lavkarbo kebab. Kebabdressing kan også serveres til en god salat, på hamburgeren eller på pizzaen.

Dressing kjøpt i butikken inneholder som regel både stivelse og sukker. De som følger et kosthold som fører til ketose, vil fort komme ut av ketose ved inntak av selv små mengder sukker eller stivelse. Selv om en vare inneholder under 5 gram karbohydrater per 100 gram, kan den inneholder sukker og stivelse som fører til blodsukkerstigning. Dersom du ønsker å unngå dette anbefales det å lage hjemmelaget dressing, slik at du har kontroll på ingrediensene. Denne dressingen er også enkel å lage og smaker skikkelig godt.

Ønsker du tips til andre lavkarbo oppskrifter finner du det her. 

  • Pers: 4
  • Tid: 10 min
  • Nivå: Lett
Ingredienser
  • 150 gram creme fraiche
  • 50 gram majones
  • 1 raspet hvitløksfedd
  • 1 ts spisskummen
  • 1/2 ts paprikapulver (gjerne røykt)
  • 1/2 ts salt
  • 1 ts raspet ingefær
  • 2 ss sitronsaft
Fremgangsmåte 
    1. Bland alle ingrediensene til kebabdressingen og sett dressingen i kjøleskap, slik at den får trekke i minimum 10 minutter.
    2. Server gjerne kebabdressing til lavkarbo kebab, som du finner oppskrift til her. 
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search