Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 376kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 3 dl kremfløte
- 3 ss finesse bakesukker
- 0,5 ts vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
- 3 eggeplommer
- 3 ss philadelphia ost
Bland kremfløte, finesse og vaniljepulver i en bakebolle og pisk til krem.
Pisk sammen eggeplommer og philadelphia ost i en bolle til en jevn røre.
Vend eggemassen forsiktig inn i kremen.
Hell røren over i en boks som er egnet for frysing.
Sett iskremen i frysen. Rør i massen hvert 20 minutt, minst fem ganger og frem til isen er frossen. Når du gjør dette unngår du å få snøkrystaller i iskremen.
Dersom du har iskrem-maskin følger du anvisningen på maskinen.
Kalorier: 376kcal | Karbohydrater: 3g | Protein: 5g | Fett: 37g