Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo iskrem

Lavkarbo iskrem

Allergener: Egg, Melk
Tid: 2 timer
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 376kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 3 dl kremfløte
  • 3 ss finesse bakesukker
  • 0,5 ts vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
  • 3 eggeplommer
  • 3 ss philadelphia ost

Fremgangsmåte

  • Bland kremfløte, finesse og vaniljepulver i en bakebolle og pisk til krem.
  • Pisk sammen eggeplommer og philadelphia ost i en bolle til en jevn røre.
  • Vend eggemassen forsiktig inn i kremen.
  • Hell røren over i en boks som er egnet for frysing.
  • Sett iskremen i frysen. Rør i massen hvert 20 minutt, minst fem ganger og frem til isen er frossen. Når du gjør dette unngår du å få snøkrystaller i iskremen.
  • Dersom du har iskrem-maskin følger du anvisningen på maskinen.

Merknader

Server isen med for eksempel bær, raspet sukkerfri sjokolade og salte nøtter. Eller med himmelsk god lavkarbo lakrissaus som stivner på isen.

Næringsinnhold

Kalorier: 376kcal | Karbohydrater: 3g | Protein: 5g | Fett: 37g