OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO SPINATSUPPE MED EGG
Allergener: Egg, Melk, Soya, Sulfitter
Tid: 20 minutter minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 667kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 2 ss meierismør eller ghee (evt. olje for melkefri suppe)
- 3 sjalottløk finhakket
- 1 ts ingefær raspet
- 1 ss glutenfri soyasaus
- 1 ts hvitvinseddik
- 300 gram frossen spinat
- 4 dl kokosmelk (ikke lett)
- 2 dl vann
- 1 neve frisk kruspersille
- Salt og pepper
- 2 til 4 kokte egg
Smelt smør i en kjele. Stek sjalottløk i ca. fem minutter, til den blir myk.
Tilsett ingefær, soyasaus, hvitvinseddik, frossen spinat, kokosmelk og vann. Kok opp og la suppen koke i 10 minutter.
Kok ønsket mengde egg i 7 minutter.
Tilsett kruspersille i suppen og helle suppen i en blender eller bruk en stavmikser til å lage en jevn suppe. Smak til med salt og pepper.
Hell lavkarbo spinatsuppe i serveringsskåler. Skrell eggene og legg de over suppen.
Kalorier: 667kcal | Karbohydrater: 5g | Protein: 19g | Fett: 61g