Kjøkken: Middagshefte
Allergener: Melk, Selleri
Tid: 20 minutter minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 848kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 400 g kjøttdeig
- 1 ts raspet ingefær
- 0,5 chili
- 1 stilk stangselleri
- 0,25 purre
- 0,5 paprika
- 0,5 squash
- 5 små champignon
- 2 ss meierismør
- 1 ts paprikapulver
- 1 ts karri
- 0,5 ts gurkemeie
- 2 dl kremfløte
- 1 dl vann
- Salt og pepper
Rasp ingefær og finhakk chili. Kutt stangselleri og purre i tynne skiver, kutt paprika og squash i små terninger, og champignon i skiver.
Varm smør i en gryte til medium temperatur og stek kjøttdeig og champignon sammen med ingefær, chili, paprikapulver, karri og gurkemeie. Stek frem til champignonen blir myk.
Tilsett alle grønnsakene og la det surre i gryten i noen minutter før du heller over kremfløte og vann.
Kok opp og la putre i ca. 15 min. Smak til med salt og pepper.
Server med seterrømme og finhakket gressløk.
Kalorier: 848kcal | Karbohydrater: 7,5g | Protein: 42g | Fett: 70g