Kutt paprika og snacks-gulrøtter i terninger. Finhakk sjalottløk og hvitløk.
Varm smør i en kjele til medium temperatur og strek paprika og sjalottløk til det blir mykt. Tilsett hvitløk og snacks-gulrot. Surr videre i et par minutter før du heller over vann. Hold igjen ca. 1 dl vann, slik at du kan justere tykkelsen på suppen senere.
Tilsett kremost, kyllingfond, soyasaus , eplecidereddik, paprikapulver og karri. Kok opp og la suppen putre i 20 min.
Hell over i en blender, eller bruk en stavmikser, til å lage en jevn suppe. Tilsett resterende mengde vann for tynnere suppe.
Smak til med salt og pepper.
Forslag til topping
Kutt chorizo og paprika i små biter. Stek sammen i en stekepanne.
Server suppen med stekt chorizo og paprika, og fersk timian.
Merknader
Vi anbefaler denne suppen sammen med lavkarbo lyst langpannebrød, som du finner oppskrift til her.