Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo kyllingsalat med valnøtter og chilimajones

Lavkarbo kyllingsalat med valnøtter og chilimajones

Kjøkken: Middagshefte
Allergener: Egg, Melk
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 620kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 400 g lårfilet av kylling
  • Meierismør til steking
  • Salt og pepper
  • 0,25 sitron, saften
  • Muskat
  • 2 ss tomatpuré
  • 125 g Middelhavssalat
  • 1 agurk
  • 10 cherrytomater
  • 0,5 gul paprika
  • 0,25 rødløk
  • 100 g hel fetaost
  • 100 g valnøtter
  • 4 porsjoner chilimajones

Fremgangsmåte

  • Kutt lårfilet av kylling i mindre biter. Kutt agurk og paprika i terninger, og rødløk i tynne skiver.
  • Stek kyllingbitene i smør i en stekepanne på medium temperatur. Krydre med litt salt, pepper og muskat. Mot slutten av steketiden rører du inn tomatpuré og sitronsaft og steker til det er gjennomstekt. Avkjøl litt før du blander det i salaten.
  • Bland Middelhavssalat og de andre grønnsakene i en salatbolle.
  • Rist nøttene litt i en tørr stekepanne på medium temperatur i et par minutter.
  • Bland stekt kylling, valnøtter og revet fetaost inn i salaten.
  • Server med chilimajones.

Merknader

Server gjerne salaten med et saftig lavkarbo brød.

Næringsinnhold

Kalorier: 620kcal | Karbohydrater: 5.1g | Protein: 27g | Fett: 54g