Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo brokkolisalat med pesto og soltørket tomat

LAVKARBO BROKKOLISALAT MED PESTO OG SOLTØRKET TOMAT

Allergener: Melk
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 422kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 15 g pinjekjerner
  • 150 g creme fraiche
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ts Sukrinmelis
  • 2 ss pesto med persille og basilikum evt. kjøpt grønn pesto
  • Salt og pepper
  • 0.5 stk. brokkoli
  • 0.25 stk. rødløk
  • 3 hele soltørket tomat

Fremgangsmåte

  • Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne for å få frem den gode nøttesmaken.
  • Bland creme fraiche, sitronsaft, sukrinmelis, pesto og litt salt og pepper.
  • Kutt brokkolien i små buketter og stilken i terninger. Finhakk rødløk og soltørket tomat.
  • Bland inn i creme fraicheblandingen. Topp med ristede pinjekjerner.

Næringsinnhold

Kalorier: 422kcal | Karbohydrater: 7,4g | Protein: 6,9g | Fett: 39,3g