Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo brokkolisalat med pesto og soltørket tomat

LAVKARBO BROKKOLISALAT MED PESTO OG SOLTØRKET TOMAT

Allergener: Melk
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 422kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne for å få frem den gode nøttesmaken.
  • Bland creme fraiche, sitronsaft, sukrinmelis, pesto og litt salt og pepper.
  • Kutt brokkolien i små buketter og stilken i terninger. Finhakk rødløk og soltørket tomat.
  • Bland inn i creme fraicheblandingen. Topp med ristede pinjekjerner.

Næringsinnhold

Kalorier: 422kcal | Karbohydrater: 7.4g | Protein: 6.9g | Fett: 39.3g