LAVKARBO BROKKOLISALAT MED PESTO OG SOLTØRKET TOMAT
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 422kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 15 g pinjekjerner
- 150 g creme fraiche
- 1 ss sitronsaft
- 1 ts Sukrinmelis
- 2 ss pesto med persille og basilikum evt. kjøpt grønn pesto
- Salt og pepper
- 0.5 stk. brokkoli
- 0.25 stk. rødløk
- 3 hele soltørket tomat
Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne for å få frem den gode nøttesmaken.
Bland creme fraiche, sitronsaft, sukrinmelis, pesto og litt salt og pepper.
Kutt brokkolien i små buketter og stilken i terninger. Finhakk rødløk og soltørket tomat.
Bland inn i creme fraicheblandingen. Topp med ristede pinjekjerner.
Kalorier: 422kcal | Karbohydrater: 7,4g | Protein: 6,9g | Fett: 39,3g