Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
LAVKARBO BROKKOLISALAT MED PESTO OG SOLTØRKET TOMAT
Allergener:
Melk
Porsjoner:
2
porsjoner
Kalorier:
422
kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
15
g
pinjekjerner
150
g
creme fraiche
1
ss
sitronsaft
1
ts
Sukrinmelis
2
ss
pesto med persille og basilikum
evt. kjøpt grønn pesto
Salt og pepper
0.5
stk.
brokkoli
0.25
stk.
rødløk
3
hele
soltørket tomat
Fremgangsmåte
Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne for å få frem den gode nøttesmaken.
Bland creme fraiche, sitronsaft, sukrinmelis, pesto og litt salt og pepper.
Kutt brokkolien i små buketter og stilken i terninger. Finhakk rødløk og soltørket tomat.
Bland inn i creme fraicheblandingen. Topp med ristede pinjekjerner.
Næringsinnhold
Kalorier:
422
kcal
|
Karbohydrater:
7,4
g
|
Protein:
6,9
g
|
Fett:
39,3
g