Bland det våte og det tørre godt sammen hver for seg før du blander dette sammen i en bolle. Eltes til en deig. Deigen skal være litt fuktigere enn en vanlig hvetedeig, samtidig som den kan formes uten problemer. Er den for tørr tilsetter du litt mer vann, er den for fuktig tilsetter du litt mer havrefiber.
Form deigen til rundstykker og legg de på et bakebrett med bakepapir.
Sett til heving en lun plass i minst 30 minutter. Sett gjerne brettet over vasken som du fyller med varmt vann. Dekk til med plast og kjøkkenhåndklær.
Sett stekeovnen på over- og undervarme på 190 grader.
Sett til heving en lun plass i minst 30 minutter. Sett gjerne brettet over vasken som du fyller med varmt vann. Dekk til med plast og kjøkkenhåndklær for å holde på varmen.
Pensle rundstykkene med pisket egg og strø over ønsket topping.
Stek på midterste rille i ovnen i 35-40 min. Ta de ut når de har fått fin farge på toppen.
Avkjøl på rist. La hvile minst 10 minutter før du skjærer i de.