Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo cottage cheese is

Lavkarbo cottage cheese is med jordbærsmak

Allergener: Egg, Melk
Tid: 6 timer
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 226kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Toppingforslag

Fremgangsmåte

  • Tin jordbærene på kjøkkenbenken eller tin de raskt i mikroen.
  • Bland cottage cheese, eggeplomme og MCT-olje i en foodprosessor. Kjør til du får en silkemyk masse. Skrap ned klumper fra kantene underveis. Når du tenker den er klar kjører du den enda litt lengre. Jo lengre den kjøres i foodprosessoren jo mer kremet blir isen. Smak på massen, har den konsistens som rømme er den klar.
  • Bland inn de øvrige ingrediensene og og de tinte jordbærene kjør noen runder i prosessoren til alt er godt blandet. Smak til med søtning.
  • Hell blandingen i en matbok, legg på lokk og sett i frysen.
  • Etter ca. én time tar du boksen ut av frysen og rører i massen. Gjenta etter at det har gått totalt to timer. Etter dette lar du isen stå til den er helt fryst. Det går noen timer.
  • Sett isboksen til tining på kjøkkenbenken i ca. 45 minutter før du forsyner deg.
  • Legg i skål og topp med ønsket topping. Kjør jordbærene i en foodprosessor og smak til med søtning. Da har du en god jordbærsaus.

Næringsinnhold

Kalorier: 226kcal | Karbohydrater: 5.4g | Protein: 14g | Fett: 13g