Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo myk pepperkake med hvit sjokoladeglasur

Lavkarbo myk pepperkake med hvit sjokoladeglasur

Allergener: Egg, Melk, Nøtter
Tid: 2 timer
Porsjoner: 1 liten langpanne (20 kakestykker)
Kalorier: 362kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Myk pepperkake

Hvit sjokoladeglasur

Fremgangsmåte

Myk pepperkake

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 190 grader.
  • Pisk egg til luftig eggedosis. Pisk inn søtning og pisk til søtningen er jevnt fordelt.
  • Bland inn de resterende ingrediensene og bland godt.
  • Dekk en liten langpanne (30x40) med bakepapir. Fordel kakerøren jevnt i formen.
  • Stek på midterste rille i ovnen i ca. 35 min. Sjekk at kaken er gjennomstekt før du tar den ut.
  • Avkjøl kaken i formen.

Hvit sjokoladeglasur

  • Grovhakk sjokoladen med en kniv. Smelt sjokoladen langsomt i en bolle over vannbad.
  • Pisk smør til luftig krem. Pisk inn søtning og Philadelphia ost og pisk til en jevn masse. Det gjør ingenting om massen ser kornete ut, da den samler seg i neste punkt.
  • Hell smeltet hvit sjokolade i en stråle mens du pisker. Pisk videre til luftig glasur.
  • Smør glasuren på avkjølt kake.

Merknader

Pynt gjerne med ferske tranebær, stjerneanis og sitronmelisse.

Næringsinnhold

Kalorier: 362kcal | Karbohydrater: 2.8g | Protein: 7g | Fett: 32g