Sett stekeovnen på over- og undervarme på 190 grader.
Pisk egg til luftig eggedosis. Pisk inn søtning og pisk til søtningen er jevnt fordelt.
Bland inn de resterende ingrediensene og bland godt.
Dekk en liten langpanne (30x40) med bakepapir. Fordel kakerøren jevnt i formen.
Stek på midterste rille i ovnen i ca. 35 min. Sjekk at kaken er gjennomstekt før du tar den ut.
Avkjøl kaken i formen.
Hvit sjokoladeglasur
Grovhakk sjokoladen med en kniv. Smelt sjokoladen langsomt i en bolle over vannbad.
Pisk smør til luftig krem. Pisk inn søtning og Philadelphia ost og pisk til en jevn masse. Det gjør ingenting om massen ser kornete ut, da den samler seg i neste punkt.
Hell smeltet hvit sjokolade i en stråle mens du pisker. Pisk videre til luftig glasur.
Smør glasuren på avkjølt kake.
Merknader
Pynt gjerne med ferske tranebær, stjerneanis og sitronmelisse.